Begraven

Elke begrafenis is uniek. Wij verzorgen de uitvaart op de manier die het beste bij de overledene past. De voorkeuren van de overledene en de nabestaanden zijn hierbij leidend. Na de plechtigheid in één van onze uitvaartcentra, een kerk of een andere locatie begeleiden we de overledene naar zijn of haar laatste rustplaats. Dit kan op de plaatselijke begraafplaats zijn of op een begraafplaats elders.

Bij een begrafenis heeft u direct te maken met een aantal beslissingen die moeten worden genomen. Er zal een graf voor een bepaalde termijn gekocht moeten worden op de begraafplaats naar keuze. In de meeste gevallen zal sprake zijn van een graf voor een periode van 10, 20 of 30 jaar, waarna de duur verlengd kan worden. Tevens kan er een steen en/of grafbedekking worden verzorgd. De kosten voor een begrafenis zijn doorgaans hoger dan de kosten van een crematie.  Hieronder vindt u een kostenoverzicht voor een begrafenis in gemeente Terneuzen en gemeente Hulst.

Kostenoverzicht begraven gemeente Terneuzen
Kostenoverzicht begraven gemeente Hulst

(de tarieven voor begraven in gemeente Hulst in 2022 worden z.s.m aangepast)

Stenen

Grafmonumenten en stenen zijn er in vele verschillende soorten. Ook de belettering van de stenen kan op verschillende manieren gedaan worden. Heeft u vragen of specifieke wensen, neemt u dan contact met ons op.
Jacobs Grafverzorging heeft een breed aanbod in verschillende materialen en prijsklassen. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden.