Drukwerk

We beschikken over onze eigen drukkerij. Zo hebben we alles zelf in de hand en kunnen we ervoor zorgen dat de kaarten op tijd de deur uitgaan.

Kaarten

Na het overlijden van een dierbare is er de mogelijkheid om middels rouwkaarten de omgeving op te hoogte te stellen. Vaak wordt gekozen voor een uitnodiging en/of een kennisgeving.

Kaarten zijn er in verschillende varianten. Een grote rouwkaart, een klein rouwkaart, horizontaal of verticaal. Ook een drieluik is mogelijk. Aan de hand van een door u zelfgekozen ontwerp, al dan niet uit ons kaartenboek, worden de kaarten klaar gemaakt. Wilt u een eigen foto of afbeelding op de kaart? Dan is dat uiteraard geen probleem. U krijgt van ons een proefversie en na eventuele aanpassingen worden de kaarten geprint in de aantallen die u zelf wilt. Als u het formaat van de kaart al gekozen heeft dan laat de uitvaartverzorger bij het regelen alvast enveloppen bij u achter zodat u kunt beginnen met het schrijven van de adressen.

Naast kaarten in de vorm van een uitnodiging en kennisgeving is er ook de optie om bidprentjes, dankkaartjes, liturgieën enzovoorts te laten maken.

Hieronder vindt u een album met voorbeeld kaarten.


Advertenties

Net als bij kaarten wordt er vaak gekozen om als kennisgeving, al dan niet als uitnodiging, een advertentie te laten plaatsen in de krant. Ook deze ontwerpen we in overeenstemming met u. Wanneer de advertentie is opgemaakt en u bent er mee akkoord sturen we deze naar een krant. Na ongeveer 3 à 4 weken nemen we nogmaals contact met u op om te vragen of u nog een dankadvertentie wilt plaatsen. Het is ook mogelijk om geruime tijd na het overlijden van een dierbare nog een in memoriam te laten plaatsen in de krant.