See you gedenksieraden

De See You assieraden en gedenksieraden kenmerken zich door het zichtbaar laten van as aan de voor- en achterzijde van de ashangers, dan wel alleen aan de achterzijde. Indien gewenst kan er een aanpassing gemaakt worden zodat de as niet zichtbaar is in het assieraad.

Onlangs hebben wij ook de Secret You assieraden en gedenksieraden gepresenteerd. Deze kenmerken zich door het feit dat de as niet zichtbaar is in de assieraden, maar veilig opgeborgen door middel van een schroefje aan de achterzijde. In deze assieraden collectie bieden wij ook armbanden aan die alnaar gelang uw wens met 1 of meerdere as-schakels geleverd kunnen worden.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op de website, ook kunt u contact opnemen met ons.

 

Jewel Concepts

Jewellery with a personal touch ...

Een sieraad zo persoonlijk en bijzonder, speciaal voor u gemaakt, een geliefde aan uw hand, een dierbare bij uw hart. De juwelen van fingerprint jewel hebben een unieke uitstraling, ze worden vakkundig en met zorg vervaardigd in goud of zilver, gebaseerd op een echte vingerafdruk. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een kijkje nemen op de website.

nano solutions

Draag je herinnering altijd bij je.

Nano Secret sieraden bestaan uit nauwkeurig gekozen vormen, voorzien van een inleg van edelmetaal of een synthetische kleursteen. Het zogenaamde nagedachtenis-sieraad heeft een kleine holle ruimte. Hier is plaats voor een zeer persoonlijke herinnering,iets dat u altijd dichtbij uw wilt dragen. Een laatst geschreven stukje tekst, een stukje stof, een lokje haar, as of iets anders symbolisch kan veilig opgesloten bewaard blijven. Een Nano sieraad kan kinderlijk eenvoudig worden afgesloten, en is daarna voor altijd dicht. Waterdicht en veilig is de herinnering dicht bij je in een mooi onopvallend sieraad. De innerlijke waarde ken jij alleen.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, of een kijkje nemen op de website.

Sieraden

Ook voor andere sieraden kunt u bij ons terecht. U kunt ons hiervoor altijd bellen of mailen.