Funeral products

Keeping the memory alive

De leegte die ontstaat na een overlijden is niet op te vullen, wel kan zo goed mogelijk worden voldaan aan de wensen van de overledene en zijn of haar nabestaanden. Elke uitvaart is uniek en vanuit die gedachte werken wij.

Funeral Products B.V. is een Nederlandse groothandel gespecialiseerd in onderscheidende, betaalbare urnen en andere uitvaart- en herinneringsproducten. Vernieuwing en productontwikkeling staan centraal. Ons aanbod wordt continu afgestemd op de veranderende markt. Wij hebben jarenlange ervaring en beschikken over onze eigen ontwerp- en productiefaciliteiten. Door de passie van mensen die dagelijks werken aan de ontwikkeling en vervaardiging van onze producten voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen.

Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle levering en service.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een kijkje nemen op de website.

B&W BVBA Metalen urnen

De metalen urnen collectie.  Deze is ontworpen door de aan de Kunstacademie van Maastricht afgestudeerde Suzanne Bohncke. Door het gebruik van verschillende metalen en polijstingen hebben de urnen een moderne uitstraling en zijn sommige urnen meer moderne woonaccessoires geworden. Hierdoor is voor een ander niet meer te zien dat het een urn is, alleen de nabestaande zelf weet het. B&W BVBA biedt een kwaliteitsurn tegen een goede prijs.

 

Ingietingen van bijzondere herinneringen. Bij de ingietingen van bijzondere herinneringen wordt er een klein gedenkteken van de overledene gemaakt. In het buisje kan as gedaan worden, maar ook een plukje haar of heel symbolisch een beetje aarde waar de persoon begraven ligt. Dit kan samen met een foto, een tekst of gedicht in een bepaalde kleur ingegoten worden. Een vingerafdruk (van inkt gemaakt), kan samen met tekst ingegoten worden en een gravering aan de onderkant is ook mogelijk. Een trouwring of andere kleine dierbare spulletjes kunnen ook meegegoten worden, vraag naar de mogelijkheden. Verschillende vormen zoals vierkant, driehoek, rond of rechthoekig zijn mogelijk. Zelfs een ingieting voor twee personen behoort tot de mogelijkheden.

Elk stuk dat gemaakt wordt is handwerk en dus uniek!

Voor meer informatie kunt u terecht op de website of kunt u contact met ons opnemen.

Asbestemming

Er zijn duizenden mogelijkheden om as van u dierbare te bewaren, mocht u hierover nog vragen hebben, meer informatie over andere bedrijven, kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht.