Hulst

Hulst, een grote gemeente die van vele gemakken is voorzien. Maar tijdens het bespreken van een uitvaart werd vaak lang nagedacht over ‘Waar gaan we de afscheidsdienst houden?’. In Hulst waren er tot een paar jaar geleden maar enkele mogelijkheden om een uitvaartdienst of koffietafel te organiseren. Om deze reden werd er veelal uitgeweken naar een andere gemeente.

Ons uitvaartcentrum in Hulst is een modern gebouw dat van alle gemakken voorzien is. Het centrum beschikt over een riante aula met ruim 150 zitplaatsen. De aula is uitgerust met een professioneel geluidssysteem, een beamer om foto- of filmpresentaties te laten zien en tevens de gelegenheid om de uitvaartdienst op te nemen. Heeft u familie in het buitenland of kan er iemand om een andere redenen niet aanwezig zijn? Dan is er de mogelijkheid om de uitvaart via internet mee te kijken.

In Hulst hebben we een grote en sfeervolle koffiekamer waar u alle tijd heeft om rustig na te praten en de door u gekozen consumpties met familie, vrienden en bekenden te nuttigen.

Net als in Terneuzen beschikt het uitvaartcentrum in Hulst over 24-uurs familiekamers. Met een speciale sleutel heeft u 24 uur per dag toegang tot de rouwkamer en krijgt u als familie alle tijd om afscheid te nemen van uw dierbare.