Uitvaartcentrum 'De Ridder' in Terneuzen

In ons uitvaartcentrum bieden we u de gemakken en de ruimte om de tijd tussen overlijden en uitvaart onder één dak te houden. In de ruime aula, met 150 zitplaatsen, kunnen we de dienst verzorgen voorafgaande aan de uitvaart, hierbij hebben we de beschikking over een professionele geluidsinstallatie en is er de mogelijkheid om een opname van de uitvaartdienst te maken. Ook het maken van een foto of film presentatie via een beamer behoord tot de mogelijkheden.

Sinds korte tijd kunnen we ook gebruik maken van een sfeervolle ruimte voor kleinere uitvaartdiensten. Vaak is een uitvaart ook een weerzien met de familie en is er de gelegenheid om bij te praten in de sfeervolle koffieruimte waar we de mogelijkheid geven om de met u doorgenomen consumpties te gebruiken. Dit kan van koffie met een plakje cake, tot een uitgebreide koffietafel zijn.

Ook beschikken wij over twee 24-uurskamers. Hierbij krijgt u als familie alle tijd om afscheid te nemen, u kunt naar de overledene toe wanneer u wilt. Met de speciale sleutels krijgt u 24 uur per dag toegang om naar uw dierbare toe te gaan.