Terneuzen

In ons uitvaartcentrum in Terneuzen bieden we u de gemakken en de ruimte om de tijd tussen overlijden en uitvaart onder op één locatie te houden. In de ruime aula, met 150 zitplaatsen, kunnen we een dienst verzorgen voorafgaande aan de uitvaart. De aula is voorzien van een professionele geluidsinstallatie en uitgerust met opname en livestream mogelijkheden. Ook het tonen van een foto- en/of filmpresentatie via een beamer behoort tot de mogelijkheden.

Naast de ruime aula is het uitvaartcentrum ook voorzien van een sfeervolle kleinere ruimte waar kleinere uitvaartdiensten gehouden kunnen worden.

De koffieruimte biedt de gelegenheid om een koffietafel te voorzien die voldoet aan uw wensen en ideeën. Vaak is een uitvaart ook een weerzien met familie en is er onder het genot van enkele consumpties ruimte om bij te praten en herinneringen op te halen.

Het uitvaartcentrum in Terneuzen heeft de beschikking over twee 24-uurskamers. Hierbij krijgt u als familie alle tijd om op uw eigen manier afscheid te nemen. U kunt naar de overledene toe wanneer u wilt. Met een speciale sleutel heeft u 24 uur per dag toegang tot de rouwkamer.