'Een verzorgde uitvaart in vertrouwde handen'

Bij uitvaartverzorging de Ridder zijn we ervan overtuigd dat een goed verzorgd afscheid kan bijdragen bij het verwerken van verlies. Afscheid nemen van een dierbare kan op vele manieren, ieder afscheid is uniek. Wij helpen u graag bij de keuzes die gemaakt moeten worden.

Op onze website kunt u informatie vinden over hoe we u van dienst kunnen zijn. Tevens kunt u bij ons terecht voor een oriënterend gesprek of een voorbespreking waarin u uw persoonlijke vragen en ideeën over de uitvaart kunt bespreken of onder voorbehoud kunt vastleggen.

Het maakt niet uit waar u verzekerd bent en of u wel verzekerd bent, wij staan altijd voor u klaar.

Wat betekent het corona-virus voor onze dienstverlening?

Duurzaam ondernemen

Steeds meer mensen hechten in hun leven waarde aan een duurzame levensstijl. Ook wij als uitvaartonderneming willen ons steentje bijdragen aan een menselijke, duurzame en betere samenleving. Naast de gebruikelijke zaken zoals het scheiden van afval gaan wij nog een stapje verder om bedrijfsvoering te verduurzamen. Zo werken wij uitsluitend met milieubewust geproduceerde kisten. Wordt onze energie opgewekt via zonnepanelen en hebben wij eco-hybride rouwauto’s. Daarnaast nemen wij onze producten voor bijvoorbeeld de koffietafels zoveel mogelijk af bij lokale ondernemers.