de laatste zorg

Na het overlijden krijgt de overledene de laatste zorg. De overledene wordt gewassen en aangekleed, de haren worden gewassen en gekamt. U kunt er voor kiezen dit zelf te doen, u kunt het aan ons overlaten of u kunt dit samen met ons doen.

 

Cosmetische verzorging

Bij de verzorging van overledenen kunt u om twee redenen gebruik maken van make-up. Om de overledene op te maken of om verwondingen te camoufleren. Bij het gebruik van make-up dient u zich vooraf te realiseren in hoeverre het gebruik van cosmetica past bij de overledene. Wanneer iemand dat bij leven nooit heeft gebruikt, staat dit na overlijden bijzonder vreemd. Over het algemeen zal het opmaken van overledenen alleen gebeuren indien u dat wenst. In overleg of aan de hand van een foto kunnen wij dit zo mooi mogelijk maken.

 

Airbrush Make-up

Een techniek erbij! Airbrush make-up is de manier om het meest naturel op te maken. Het brengt zeer dun aan met toch voldoende dekking en u heeft geen laag-op-laag poedereffect. Ook is deze make-up lang houdbaar en hoeft dus niet vaak bijgewerkt te worden. Airbrush make-up is veegvast en kan dus worden aangeraakt. Dit zijn een hoop voordelen op 'gewone' make-up.