Een afscheid
dat je bij blijft

Over de Ridder Uitvaartverzorging

Afscheid nemen is de enige zekerheid die het leven ons biedt. En als het dan zo ver is, wil je dat het een waardig afscheid wordt ondanks de pijn en het verdriet. Een persoonlijke uitvaart, die recht doet aan de overledene. Maatwerk dus! Een afscheid dat je bij blijft en houvast biedt voor de tijd daarna.

Daarom is het belangrijk dat je kiest voor een uitvaartondernemer die jou begrijpt en kundig adviseert. Met meer dan 50 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten weten wij als geen ander hoe we samen met jou een gepast afscheid verzorgen. Je herinneringen en verhalen vormen de inspiratiebron voor dit onvergetelijke afscheid, waarin iedereen je dierbare zal herkennen.

Wij verzorgen elk afscheid tot in detail. Juist de details maken een afscheid persoonlijk en bijzonder. We doen dit met de grootst mogelijke zorg met een klein en hecht team. Daarnaast kun je terugvallen op de voordelen en mogelijkheden van onze onderneming. Wij hopen dat we je met een persoonlijk afscheid troost kunnen bieden en een bijdrage kunnen leveren aan de verwerking van je verdriet.

Team de Ridder

Contacteren

Hughersluys 37
4536 HM Terneuzen

Uitvaartcentrum Hughersluys

Hughersluys 22
(rouwkamers nr. 37)
4536 HM Terneuzen

Uitvaartcentrum Spoorweg

Spoorweg 4
4561 XZ Hulst

Mortuarium begraafplaats

‘Westerzicht’
Westsingel 3A
4571 VE Axel

Alle rechten voorbehouden | www.deridder-uitvaart.nl | Ontworpen door Jeffs Multi Media Group