Ruimte tussen overlijden en uitvaart op één locatie

Uitvaartcentrum Terneuzen

In ons uitvaartcentrum in Terneuzen bieden we u de gemakken en de ruimte om de tijd tussen overlijden en uitvaart onder op één locatie te houden. In de ruime aula, met 150 zitplaatsen, kunnen we een dienst verzorgen voorafgaande aan de uitvaart. De aula is voorzien van een professionele geluidsinstallatie en uitgerust met opname en livestream mogelijkheden. Ook het tonen van een foto- en/of filmpresentatie via een beamer behoort tot de mogelijkheden.

Naast de ruime aula is het uitvaartcentrum ook voorzien van een sfeervolle kleinere ruimte waar kleinere uitvaartdiensten gehouden kunnen worden.

De koffieruimte biedt de gelegenheid om een koffietafel te voorzien die voldoet aan uw wensen en ideeën. Vaak is een uitvaart ook een weerzien met familie en is er onder het genot van enkele consumpties ruimte om bij te praten en herinneringen op te halen.

Het uitvaartcentrum in Terneuzen heeft de beschikking over twee 24-uurskamers. Hierbij krijgt u als familie alle tijd om op uw eigen manier afscheid te nemen. U kunt naar de overledene toe wanneer u wilt. Met een speciale sleutel heeft u 24 uur per dag toegang tot de rouwkamer.

In Hulst hebben we een grote en sfeervolle koffiekamer waar u alle tijd heeft om rustig na te praten en de door u gekozen consumpties met familie, vrienden en bekenden te nuttigen.

Net als in Terneuzen beschikt het uitvaartcentrum in Hulst over 24-uurs familiekamers. Met een speciale sleutel heeft u 24 uur per dag toegang tot de rouwkamer en krijgt u als familie alle tijd om afscheid te nemen van uw dierbare.

Uitvaartcentrum Hulst

Hulst, een grote gemeente die van vele gemakken is voorzien. Maar tijdens het bespreken van een uitvaart werd vaak lang nagedacht over ‘Waar gaan we de afscheidsdienst houden?’. In Hulst waren er tot een paar jaar geleden maar enkele mogelijkheden om een uitvaartdienst of koffietafel te organiseren. Om deze reden werd er veelal uitgeweken naar een andere gemeente.

Ons uitvaartcentrum in Hulst is een modern gebouw dat van alle gemakken voorzien is. Het centrum beschikt over een riante aula met ruim 150 zitplaatsen. De aula is uitgerust met een professioneel geluidssysteem, een beamer om foto- of filmpresentaties te laten zien en tevens de gelegenheid om de uitvaartdienst op te nemen. Heeft u familie in het buitenland of kan er iemand om een andere redenen niet aanwezig zijn? Dan is er de mogelijkheid om de uitvaart via internet mee te kijken.

Mortuarium "Westerzicht" Axel

Bij het mortuarium ‘Westerzicht’ hebben we de mogelijkheid om de overledene op te baren. Daarbij is er ruimte om afscheid te nemen van uw dierbaren in een daarvoor speciaal ingerichte rouwkamer. Dit in overleg en op een tijd die u het beste schikt.

In Axel hebben we ook de mogelijkheid om kleine afscheidsdiensten (maximaal 15 personen) te houden.

Contacteren

Hughersluys 37
4536 HM Terneuzen

Uitvaartcentrum Hughersluys

Hughersluys 22
(rouwkamers nr. 37)
4536 HM Terneuzen

Uitvaartcentrum Spoorweg

Spoorweg 4
4561 XZ Hulst

Mortuarium begraafplaats

‘Westerzicht’
Westsingel 3A
4571 VE Axel

Alle rechten voorbehouden | www.deridder-uitvaart.nl | Ontworpen door Jeffs Multi Media Group